EN
Meny

Muldvarper

Av Vivarium Studio (FR)

Muldvarpinvasjon i Trondheim!

Varighet: 1 time for bytur – 1 time for konsert – 4 timer dj
fredag 13. september 19:00
Sal 1
Gratis
fredag 13. september 16:00
Trondheim sentrum
Gratis
fredag 13. september 20:00
Rosendal Kafé
Gratis
Muldvarpinvasjon i Trondheim!

På Kulturnatt vil muldvarpene komme opp fra undergrunnen og gjøre Trondheim til sin lekeplass.

Du kan støte på dem i sentrum før de graver seg videre inn i mørket på Rosendal Teater og leverer en spektakulær konsert.

Ta med familien for en hel dag med moro sammen med de ville, quirky og morsomme muldvarpene! Bli med oss på en tur gjennom Trondheim og nyt alle de hysteriske påfunnene til muldvarpene.

Muldvarpene er kjent for sin rike elektroniske- og punkmusikk – en eksplosjon av kreativitet og lidenskap! Inspirert av underjordiske lyder, skaper muldvarpene en helt ny dimensjon på scenen. Opplev muldvarpene når de dukker opp på Rosendal i høst! Legg ut på en reise gjennom den musikalske underverdenen og bli fengslet av muldvarpenes unike musikalske univers. Og selvfølgelig, muldvarper kan være DJ – de er jo nattdyr!

Kulturnatt

Kulturnatt Trondheim er byens største endagsfestival!

En årlig helaften hvor du kan oppleve smakebiter fra Trondheims kulturliv helt gratis. Programmet er fylt med konserter, forestillinger, kurs, utstillinger og mye mer.

Under årets Kulturnatt samarbeider Rosendal Teater og DansiT om en spennende løype i og rundt teateret.

Kl. 16.00-17.00 Bytur rundt i Trondheim med Muldvarpene

Kl. 19.00-20.00 Familiekonsert med Muldvarpene på Rosendal Teater

Kl. 20.00 Muldvarpene skaper stemning i Rosendal kafé utover kvelden

Innholdsbeskrivelse

Blinkende lys/strobe, bruk av røykmaskin.

Rosendal Teater programmerer arbeid som utfordrer hva scenekunst kan være, hvor den foregår og hvem som skal lage den. Vi jobber med stemmer som høres sjeldnere enn andre, som er marginaliserte og alternative. Alt dette gjør at forestillingene ofte kan være utfordrende i sitt innhold og uttrykk. Hvis du har behov for å forlate forestillingen underveis, så har vi lav terskel og stor forståelse for dette. I andre etasje finner du en avslappa sone, hvor du kan trekke deg tilbake. Les mer om avslappa sone og tilgjengelighet her.

Medvirkende
Léo Gobin
Paul Ramon
Sébastien Jacobs
Thomas Suire
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen