EN
Meny
Animals

Jungelboken

Av Sjiraffen Produksjoner (NO)

Premiere!

Varighet: 2 t inkl pause
Velkommen inn i Sjiraffens jungelunivers – til en forestilling for hele familien med teater, dans og musikk!

Ei forestilling for hele familien!

Premiere!

Jungelboken er filmatisert og spilt i teaterversjon mange ganger – denne gangen er det Sjiraffen Produksjoner ved Sjiraffen Kultur- og kompetansesenter som setter opp stykket på Rosendal – med en rekke ulike kunstutrykk i sitt repertoar. Visste du at Jungelboken inneholder mange flere karakterer og sider av historien enn de vi har møtt hos Disney?

I Sjiraffenes Jungelbok møter du både kjente og ukjente karakterer, alle hentet fra bøkene til Rudyard Kipling fra 1894. Visste du at et lite, modig dyr, ved navn Rikki-Tikki-Tavi reddet en familie fra den enorme og skumle slangen Nag? Eller har du hørt om elefantføreren Lille Toomai som fikk møte alle de ville elefantene? Sjiraffens forteller tar deg med gjennom historiene, for å møte alle disse karakterene. Noen gjennom tekst, andre gjennom mer fysiske uttrykk.

Forestillinga torsdag 7. desember vil bli tegnspråktolka.

Om Sjiraffen:

Sjiraffen Produksjoner er en del av Sjiraffen Kultur- og Kompetansesenter, som tilbyr kunst- og kulturgrupper for mennesker med fysisk og psykisk funksjonshemming i alle aldre. Det er ikke like lett alle steder for mennesker med funksjonshemninger å finne sin plass på scenen. I en verden der kunsten skal kunne speile samtida er Rosendal Teater stolte av å presentere ei forestilling som virkelig demonstrerer at alle skal ha en plass – også på teaterscenen.

Medvirkende
Jungelboken: Rudyard Kipling
Manus og tilrettelegging: Ragnhild Arntsen, m.fl.
Musikalsk tilrettelegging: Truls Agnar Skjørholm og Håvard Tanem
Kostyme/ Maske: Leo Thörn
Produsent: Åsa Thalinsson
Foto: Iven Ålråk
Billettpriser
Nivå 1 250
Nivå 2 200
Nivå 3 150
Nivå 4 100
Nivå 5 75
Solidaritetsbillett (Betal litt ekstra for at de som ikke har mulighet kan betale mindre) 400
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen