EN
Meny

My Twisted World

av De Utvalgte (NO)

Aldersgrense 16 år, anbefalt fra 18 år (egner seg ikke for barn)

Varighet: 80-90 min.
Få med deg denne kritikerroste forestillinga om menns seksualitet og internetts mørkeste kamre – endelig i Trondheim!

Menns seksualitet, incelkultur og nettets mørkeste kamre er knapt blitt framstilt så intenst som i forestillingen My Twisted World (Mode Steinkjer, Dagsavisen, som ga forestillinga terningkast 6)

My Twisted World er en av årets beste forestillinger. (Per Christian Selmer-Andersen, Aftenposten)


Med My Twisted World dukker De Utvalgte ned i internettets mørke kroker. I lengselen etter kjærlighet foregår det et spill med identiteter og fantasier. Forestillinga flyter mellom dokumentarisme og fiksjon, der skuespillernes personlige erfaringer settes i en teatral kontekst.

My Twisted World hadde urpremiere på Politisk korrekt festival på Teater Innlandet i 2022, og har siden blitt vist på Black Box teater, Noorderzon festival of Performing Arts and Society i Nederland og sist på Teaterfestivalen i Fjaler. Skuespiller Torbjørn Davidsen ble i 2023 nominert til Heddapris for beste mannlige skuespiller for sin rolle i My Twisted World.

Utdrag:
Glisende ansikt, glisende ansikt med store øyne, ansikt med tårer av glede, opp-ned-ansikt, smilende ansikt som kysser, blunkende ansikt med tunge, uttrykksløst ansikt, ansikt uten munn, sovende ansikt, kaldt ansikt, cowboyhatteansikt, eksploderende hode, jeg ser ned på kroppen, skrukkete pung, hårete valker som folder seg ut, rynket ansikt med pistrete brunbeige hår i rævva, ansikt med åpen munn, røde arr som stekes i solstrålene, engstelig ansikt, trist, men lettet ansikt, luften er så ren og klar, på tide med en røyk, sår på ballene, åpne hender, munn, baby, barn, gutt, jente, person, dame: rødt hår, dame, jeg ser på damene som snakker om bikkjene sine sentralt i bildet, helt i forgrunnen kan vi se sidespeilet.

+ Innholdsbeskrivelse
Medvirkende
Regissør: Kari Holtan
Skuespillere: Torbjørn Davidsen og Snorre Sjønøst Henriksen
Video og lysdesigner: Boya Bøckman
Dramaturg: Anne Holtan
Produsent: Anne Gerd Grimsby Haarr
Scenograf: Al Coulson
Lystekniker: Agnar Ribe
Lydtekniker: Jonas Hestvik Dahl
Videotekniker: Truls Hannemyr
Livemusikk av: Motorsag og flystyrt
Støttet av: Norsk Kulturråd
Foto: Atle Auran
Billettpriser
Nivå 1 250
Nivå 2 200
Nivå 3 150
Nivå 4 100
Nivå 5 75
Solidaritetsbillett (Betal litt ekstra for at de som ikke har mulighet kan betale mindre) 400
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen