EN
Meny
soundscapes

Only connect: SiTron / Lanza / Valle (IT/NO)

En konsert du sent glemmer!

Velkommen til noe så rart og fantastisk som kammermusikk for datastyrt husholdningselektronikk!

Under Only Connect kommer Trondheim Sinfonietta til Rosendal Teater for å fremføre verket «Systema Naturae» av Mauro Lanza / Andrea Valle (2013-2017). Kort fortalt er dette kammermusikk for datastyrt husholdningselektronikk. Systema Naturae består av fire verk med akustiske instrumenter i samspill med datakontrollert husholdningsobjekter.

Prosjektet skrur sammen en akustisk og en elektronisk verden, en presist notert form for kammermusikk med ekstremt klanglig detaljnivå, stramt synkronisert med ombygd husholdningselektronikk. Pumper, fønere, motorer og armer puster, svirrer, surrer og klirrer frem musikalske lydbilder som kommenteres og utfylles av musikernes instrumenter. Inspirert av forestillingen om systematiske fremstillinger av naturen, vises lydportretter av fantasi-organismer. Korte og presist hugde avtrykk danner en hel livsverden. Velkommen!

Trondheim Sinfonietta er et kammerensemble med samtidsmusikk som spesialfelt. Musikerne hentes fra Trondheims profesjonelle musikkmiljø. De vekker oppmerksomhet både lokalt, nasjonalt og internasjonalt og tilfører kulturbyen Trondheim verdifull kunstnerisk oppmerksomhet.

Medvirkende

Mer Only Connect?

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen