EN
Meny

Multiplié: RAW Kafé XL

med RAW Dance Studio

Bli med og dans!

Varighet: 3,5 timer
Dykk inn i streetdansens verden på RAW Kafé XL – en dag fylt med rytmisk magi og fellesskap. Ta steget, følg rytmen og finn din plass på dansegulvet!

Bli med på RAW Kafé XL, en unik dag med med fokus på ulike former for street- og klubbdans for alle som er lidenskapelig opptatt av bevegelse. Dagen er fylt av et bredt spekter av inspirerende og engasjerende aktiviteter. Det blir heftige danseshow, workshops, og battles innenfor dansestiler som dancehall, hip hop, breaking, locking, shuffling og house. RAW Rhythms gir deg muligheten til å fordype deg i streetdansens kultur.

Dette prosjektet handler ikke bare om dans, men også om å bygge et støttende samfunn. RAW Kafé XL er initiert av RAW Dance Studio som ønsker å skape en bedre verden som feirer vår felles menneskelighet gjennom bevegelsens kunst, med en tro på dansens potensial til å forene folk, bryte barrierer, og skape varige bånd. RAW Dance Studio ønsker gjennom RAW Kafé XL å skape rom hvor alle interesserte kan dele sin kjærlighet til dansen, på tvers av alle aldre, bakgrunner og ferdighetsnivåer. RAW Kafé XL tilbyr en inkluderende arena for læring, utforsking og selvfølgelig mye moro, uavhengig om du er en nybegynner eller erfaren streetdanser.

Kom og opplev magien på RAW Kafé XLMultiplié dansefestival!

RAW Dance Studio er også med på festivalåpningsfesten ut over kvelden!

Område for avslapping og avspenning

I andre etasje i foajéen vil det bli tilbudt veiledet avspenning, hvor deltakerne kan slappe av og hente seg inn. Dette bidrar til å balansere dagens aktivitet og sikre at hver deltaker kan engasjere seg på et personlig bærekraftig nivå.

Bevegelseslab og skadeforebygging

Det vil være en fysioterapeut til stede på arrangementet. Han vil tilby informasjon og assistanse for å redusere risikoen for skader, samt veiledning for å fremme sunn bevegelsespraksis.

Medvirkende
RAW Dance Studio Tomas Vikeland, Ole Bjørn Segtnan Soldal, Kasper Løberg Dahl, Marie Olsen-Bye, Julian Forsbakk, Anita Vikeland, Emmy Nicole Bentzen, Mina Skjervheim & Trine Kjøsnes
Grupper som deltar Battle-trening 2+3 - 13+ år, Break 2 - 13+ år, Hip Hop 3 - 13+ år (Marie), Hip Hop 3 - 13+ år (Trine), Shuffling 2 - 13+ år, Show/video 3 - 13+ år, Locking 3 - 13+ år
Billettpriser
Gratis

Multiplié dansefestival 2024

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen