EN
Meny
memories

Som om eg har vore her før

Av Gyrid Nordal Kaldestad (NO)

Urpremiere!

Varighet: Ca 60 min
Tilstand, stillstand, avstand. Kaldestads verk sirkler seg rundt disse tre ordene og reflekterer rundt minner om musikk gjennom akustisk og elektronisk lyd, lys, tekst og bevegelse.

Språk: Norsk, men kan oppleves uavhengig språkforståelse som et musikalsk verk

Urpremiere!

Som om eg har vore her før er musiker og komponist Gyrid Nordal Kaldestads avsluttende prosjekt i hennes kunstneriske PhD ved NTNU. I løpet av de siste fire årene har Kaldestad arbeidet seg inn i det kunstneriske materialet i form av konserter, installasjoner, forestillinger og lydvandringer. Som del av disse ulike kunstneriske prosessene har hun skrevet poesi, dagboksnotater og refleksjoner knyttet til minner om musikk, om møter på tvers av tid og sted, og om landskap.

Arbeidet sirkler seg inn mot tre stikkord som på ulike måter kan sies å danne grunnlag for verket:

Tilstand.

Stillstand.

Avstand.

Publikum ønskes velkommen inn i en komposisjon som beveger seg gjennom flere av Rosendal Teaters rom. Komposisjonen består av akustisk og elektronisk lyd, lys, tekst og bevegelse, og fremføres av åtte musikere, en dansekunstner og en lyskunstner.

Medvirkende
Konsept, komposisjon, tekst, utøver: Gyrid Nordal Kaldestad
Medvirkende: Evelina Dembacke (lys, projeksjoner og visuelle elementer) Architek Percussion (Ben Reimer, Noam Bierstone, Jennifer Torrence og Alexander Haupt), Are Lothe Kolbeinsen (gitar, preparert gitar og elektronikk), Anne Hytta (hardingfele), Klaus Ellerhusen Holm (klarinett og saxofon), Siri Jøntvedt (dans og stemme), Gyrid Nordal Kaldestad (stemme og elektronikk).
Teknisk assistanse: Eirik Blekesaune
Gyrid vil gjerne takke sine veiledere: Øyvind Brandtsegg, Christian Blom og Marte Huke.
Co- produsert av: Rosendal Teater
Støttet av: NTNU, Norsk Kulturfond, Norsk Komponistforening, Norsk Komponistfond, Canada Council for the Arts //Conseil des arts et lettres du Québec og TEKS (Trondheim elektroniske kunstsenter)
Foto: Gyrid Nordal Kaldestad
Billettpriser
Nivå 1 250
Nivå 2 200
Nivå 3 150
Nivå 4 100
Nivå 5 75
Solidaritetsbillett (Betal litt ekstra for at de som ikke har mulighet kan betale mindre) 400
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen