EN
Meny
Angles

TILSTANDER AV UNNTAK: DRAMATURGI SOM MØTEPUNKT

Et symposium

Varighet: 5 timer
Velkommen til et tverrfaglig symposium om dramaturgi, plassert i scenografien til forestillinga "03:08:38: Tilstander av unntak" av Tore Vagn Lid.

Velkommen til symposium på Rosendal!

I boken «Refleksiv dramaturgi» (2019) skriver regissør og professor Tore Vagn Lid om dramaturgiens potensial som et møtepunkt - med makt til å overskride grensene mellom institusjoner. Med forestillingskomplekset «03.08:38 Tilstander av unntak» som katalysator, komponeres denne lørdagen som et uformelt og livlig møtepunkt mellom sentrale aktører som forsker på kunst eller forsker med - og gjennom kunst.

I direkte forlengelse av forestillingen – og i samme scenografi – møter vi dramaturgi som kunnskap om sammenhengenes kunst. Ikke bare forstått som sammenhenger i en teaterforestilling, men også mellom ulike kunstarter, mellom kunsten og akademia og mellom akademias ofte rigide skillelinjer mellom fag.

I symposiet møter du bl.a. Anne Gjelsvik (Professor i Filmvitenskap), Aurora Hoel (Professor i Medievitenskap og visuell kultur), Knut Ove Eliassen (Professor i Litteraturvitenskap), Tore Vagn Lid (Professor i dramaturgi), Jens Olgard Dalseth Røyrvik (Førsteamanuensis Sosial Antropologi) og Cecilie Haagensen (Førsteamanuensis i drama og teater).

Symposiet arrangeres i et samarbeid mellom Institutt for kunst- og medievitenskap (NTNU) og Transiteatret-Bergen.

Det er en forutsetning for deltakelse på symposiet at man har sett forestillingen i forkant.

+ Viktig info før billettkjøp
Medvirkende
Billettpriser
Betal det du kan nivå 1 250,-
Betal det du kan nivå 2 200,-
Betal det du kan nivå 3 150,-
Betal det du kan nivå 4 100,-
Betal det du kan nivå 5 75,-

Ikke gå glipp av selve forestillinga!

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen