EN
Meny

DansiT-salong: Tree Talks

med LATERNA

Både trær, mennesker og alt der imellom inngår som deltakere i et kunstnerisk og meditativt møte - midt i Lamoparken.

Varighet: ca 2 timer
fredag 13. september 15:00
Lamoparken / Rosendal Teater
Gratis
Det er allerede tredje sesong med DansiT-salong som fast innslag i programmet. Også denne høsten har DansiT invitert kunstnere til å holde en salong om det de brenner for, engasjerer seg i og undrer seg over. Vi møtes for å lytte, dele, danse, være.

Under Kulturnatt inviterer DansiT til en spennende salong i samarbeid med koreografduoen LATERNA, der både trær, mennesker og alt der imellom inngår som deltakere i et kunstnerisk og meditativt møte - midt i Lamoparken.

I perioden 2018-2022 besøkte dansekunstnerne Inger-Reidun Olsen og Marianne Skjeldal fire gamle, markante og ærverdige bytrær i Oslo gjennom fire årstider. I september kommer de for å møte Lønnen i Lamoparken – og vil ha med deg i sin Tree Talks! Kanskje kan dere innta spagyrisk elixir (plantealkymi) av lønn og reise inn i treet?

Etter Tree Talks følger en samtalesekvens inne på Rosendal Teater, der LATERNA fasiliterer en samtale om: Hvordan gå "det mer-enn-menneskelige" i møte? Her deler duoen fra sin kunstpraksis som de omtaler som en kunstnerisk økologi, og fra sin bokutgivelse Utopian Gardens.

Medvirkende
Koreografduoen LATERNA Inger-Reidun Olsen & Marianne Skjeldal
I samarbeid med Kulturnatt
Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen