EN
Meny
Sounds

Bedrock

Av Trondheim Voices

PREMIERE!

I Bedrock – en visuell konsertopplevelse med stemmer som instrument – veves bilder, scenografi, improvisasjon og komposisjon sammen til en sanselig helhet, og skaper et rom hvor vi kan føle forbindelse mellom hverandre og innover i oss selv. 

Det unike vokalensemblet Trondheim Voices skaper visuelle konsertopplevelser, mulighetsrom hvor du kan lytte med øynene og se med ørene.

So I build

Brick by brick

While walls are tumbling

Hva er viktig nå? Hva lengter vi etter? Hvor finner vi noe å lene oss mot, noe å holde fast i – vårt grunnfjell? Dette har blitt omdreiningspunktet for tekstene i Bedrock. Musikken er komponert av ensemblets sangere, og fremføres i en miks av improvisasjon og fast struktur, av akustiske og elektroniske lydcollager.

Den menneskelige stemme er et fleksibelt og elastisk instrument, og Trondheim Voices tøyer grensene ytterligere, gjennom live elektronisk prosessering av stemmene med sine spesialdesignede effektkontrollere, Maccatrol, utviklet av Asle Karstad.

I Bedrock veves bilder, scenografi, improvisasjon og komposisjon sammen til en sanselig helhet, og skaper et rom hvor vi kan føle forbindelse mellom hverandre og innover i oss selv.

Medvirkende
Komposisjon: Trondheim Voices
Trondheim Voices, kunstnerisk leder/sanger: Sissel Vera Pettersen
Trondheim Voices, sangere: Tone Åse, Siri Gjære, Anita Kaasbøll, Live Maria Roggen, Kari Eskild Havenstrøm, Ingrid Lode, Torunn Sævik
Tekst: Siri Gjære
Lyddesign: Asle Karstad
Lysdesign: Ingrid Skanke Høsøien
Videodesign: Oscar Udbye
Kostymedesign: Tone Myskja
Maccatrol: Asle Karstad og Arnvid Lau Karstad
Produsent: Ida Eilertsen
Musikalsk prosessleder: Tone Åse
Kunstnerisk konsept og ledelse: Sissel Vera Pettersen
Foto: Sissel Vera Pettersen
Støttet av: Midtnorsk Jazzsenter, Norsk Kulturråd, Trondheim Kommune, Trøndelag Fylkeskommune
Billettpriser
Nivå 1 250,-
Nivå 2 200,-
Nivå 3 150,-
Nivå 4 100,-
Nivå 5 75,-

Flere konserter på Rosendal

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Bli rosendalianer

Få med deg det som skjer i tide!

Design og nettside av Skogen