EN
Meny
realities

Gone here (yet) to come

Av Heine Avdal & Yukiko Shinozaki / fieldworks (NO/JP/BE)

Varighet: 70 min
Internasjonal stjerneduo kommer til Rosendal med ei forestilling som avdekker andre dimensjoner av verden slik vi kjenner den.

Avdal og Shinozaki er en del av den internasjonale dansescenen og turnerer verden over med sine arbeider. Med base i Oslo og Brussel har den norsk–japanske kunstnerduoen markert seg sterkt internasjonalt i grenselandet dans, visuell kunst, video, musikk og teknologi, og utfordrer gjerne grensene for de ulike kunstdisiplinene. De lager prosjekter i både teatrale og ikke-teatrale miljøer og rom. Dette har variert fra kontorer, hoteller, supermarkeder og andre offentlige og halvveis offentlige rom. Ved å ta i bruk velkjente rom på en ny måte, utfordrer de vårt syn på steder vi omgås til daglig.

Denne gang er det selve teatret som rom som er gjenstand for utforskningen. Med forestillingen gone here (yet) to come, arbeider duoen som en arkeolog i teateret og graver ut tapte minner. Bli med på (gjen)ferden som avdekker andre versjoner og dimensjoner av verden slik vi kjenner den. Hvordan iscenesetter man et rom? Hvilke rom finnes bak det synlige? Hvilket landskap beveger vi oss på? Hvilken verden finnes under overflaten hvor vi går?

Teateret blir et lerret som det projiseres ulike virkeligheter på. Forestillingen knar og former rommet og luften som fyller det. Slik endrer tiden seg, og fremhever det som ligger utenfor: i margen og kantene. Det som strømmer inn gjennom sprekker og hull i rammen som avgrenser det.

Medvirkende
Konsept og regi: Heine Avdal og Yukiko Shinozaki
Skapt og fremført av: Heine Avdal Tale Dolven, Krisjanis Sants, Yukiko Shinozaki, Oleg Soulimenko
Medskapere: Anika Edström Kawaji, Gabel Eiben, Ieva Gaurilčikaitė Sants, Ingrid Haakstad, Yuika Hashimoto, Yumi Osanai
Foto: Jonas Maes
Billettpriser
Nivå 1 250,-
Nivå 2 200,-
Nivå 3 150,-
Nivå 4 100,-
Nivå 5 75,-

Mer dansekunst?

Dans på Rosendal

Nabojazz

på Rosendal Kafé
Book bord

Fra 8. februar
Rosendal kafé

Suppekjøkken

Gratis og åpent!

Fra 8. mars
Rosendal kafé

Multiplié 2023

- la oss gjøre det sammen!
Billetter kommer!

18. mars
Hele huset

Rosendal Teater

Besøk oss

Rosendal Teater holder til på Rosendal i Østbyen, på andre siden av krysset for Lademoen kirke når man kommer fra Midtbyen. Nærmeste bussholdeplass er Buran. Sykkelparkering mot bensinstasjonen.

Følg oss

Bli rosendalianer

Få med deg det som skjer i tide!